Duurzaamheid

Een deel van ons dagelijks leven

Duurzaamheid, milieu en gezondheid en veiligheid op het werk zijn een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze handelingen en geven om onze roots en onze sociale omgeving.

       

Gedragscode

Door de waarden van Axelent over de hele wereld op dezelfde manier te verduidelijken en na te leven, hebben we een reputatie opgebouwd als een bedrijf dat hoge professionaliteit combineert met hoge ethische normen. De gedragscode van Axelent is een gedocumenteerde samenvatting van onze waarden en beloften die is opgesteld als hulpmiddel om ons beleid te verduidelijken en onze groep en onze merkreputatie te versterken.

Wist je dat de producten van Axelent voor 99% recyclebaar zijn?

   

Verantwoordelijkheid voor het milieu

Nadenken over duurzaamheid, milieu en gezondheid en veiligheid op het werk is een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering van Axelent. Beheer op basis van doelstellingen zorgt voor continue verbeteringen op deze gebieden. Onze aanpak leidt tot duurzame ontwikkeling op lange termijn door voortdurende verbeteringen en inspanningen om alle denkbare milieu-impact te verminderen en onze merkreputatie te versterken.

Axelent Xperience

Bezoek onze virtuele showroom en ervaar onze producten de juiste omgeving.

In onze virtuele showroom krijg je het hele Axelent gamma op de juiste omgeving, van overal ter wereld. Ontdek onze producten Ontdek meer door op de producten te klikken. Lees een artikel, bekijk een film en leer meer over Axelent.