Over Axelent

Sinds onze oprichting in 1990 streven wij ernaar om mensen veilig te houden.

Axelent is een Zweeds bedrijf met ruime ervaring in de productie van gaaswandsystemen voor beveiligings- en afscheidingssystemen in de industrie, magazijn en bouw. 

Snelheid, veiligheid service en slimme oplossingen zijn de kernwoorden die onze hele organisatie en onze manier van zakendoen karakteriseren. Wij zijn een partner met een uitgebreide kennis op het gebied van veiligheid en onze producten worden wereldwijd verkocht. Altijd volgens wettelijke vereisten. 

Onze Code of Conduct

Axelent Groep bestaat uit vier bedrijven namelijk Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions en Axelent Wire Tray. De vier bedrijven delen de visie om de Zweedse industrie concurrerend te maken door middel van automatisering, veiligheid, efficiënte procedures, functie en competentie. Het moederbedrijf Axelent heeft zijn hoofdkantoor in Hillerstorp en heeft zijn wortels in de Zweedse productie-industrie.

Samen met alle bedrijven in de Axelent Groep is onze interne strategie voor een gemeenschappelijke waardebasis die een cultuur creëert waarin we allemaal willen leven en werken. We noemen het One Axelent. One Axelent omvat inclusie en teamwerk, tussen medewerkers maar ook tussen onze bedrijven, zowel nationaal als wereldwijd. Als medewerker maak je deel uit van de familie binnen de Axelent Groep, ongeacht in welk bedrijf je werkt.

Wij hebben een uniek model voor onze klanten

Wat is kwaliteit? Bij Axelent zijn we veel meer geïnteresseerd in uw ervaring met ons dan in wat we schrijven over ons bedrijf en de producten en diensten die we leveren. We hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klanten en zijn zeer blij met hun algemene indruk dat wij een leverancier zijn die hoge kwaliteit levert. Onze snelle leveringen, bedrijfscultuur en kennis zorgen ervoor dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn en met de best mogelijke veiligheidsoplossingen kunnen helpen. Dit vormt de basis voor ons 'simpele' maar unieke bedrijfsmodel − een model dat Axelent tot één van de topmerken in de branche maakt.

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.