Axelent Groep

Wij creëren de omstandigheden voor een veilige en competitieve industrie

 

Axelent AB biedt een volledig veiligheidsconcept voor machines, bouwwerkzaamheden, opslag en kabelgoten. Het hoofdkantoor van Axelent is gevestigd in het Zweedse Hillerstorp, waar alle productontwikkeling, de productie, de opslag en het verpakken plaatsvinden. Axelent heeft verkoopkantoren in 50 landen en producten worden wereldwijd verkocht.

De Axelent Groep bestaat uit vijf bedrijven: Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions, Axelent Nordic en Axelent Wire Trays. Deze bedrijven hebben als gedeelde missie dat zij de Zweedse branche competitief willen maken door middel van automatisering, veiligheid, rationele procedures, functionaliteiten en expertise.

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.