Werken bij Axelent

Eén familie

Wij zeggen dat Axelent één familie is. Een familie die inmiddels heel groot is geworden. Dat gevoel van verbondenheid en deel uit te maken van een familie dat we zo op prijs stellen, hebben we weten vast te houden.

Onze cultuur is de basis van alles wat we doen

Er verandert veel in de wereld, ook hier bij Axelent, maar er is één ding dat hetzelfde blijft. De cultuur van Axelent, of de "Axelent-geest" zoals wij het noemen, is een van onze belangrijkste troeven ten opzichte van de concurrentie. Het definieert wie we zijn als bedrijf en hoe we met onze zakelijke relaties omgaan. Onze cultuur is de basis van alles wat we doen, voor hoe we als team voor elkaar zorgen en hoe we iets aan de samenleving teruggeven.

Word lid van onze familie

Axelent is een platte organisatie, waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en besluiten neemt over het eigen werkgebied. Dit soort organisatie is ook essentieel om onze beloften te kunnen nakomen en om een snelle respons en leveringen te garanderen. Wij kunnen onze medewerkers een boeiende werkplek bieden met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

We verwelkomen Andreas Becquet als nieuwe CEO bij Axelent Benelux

Andreas neemt de rol als CEO bij Axelent Benelux over van zijn vader Carl.

Meet Carl Becquet, CEO Axelent Benelux

Carl Becquet gets out of bed at 6 am every day. He lives near the office and always arrives at wo...

We Are Axelent - Ruben Geenen – Verkoop bij Axelent België

Vervoegde Axelent toen de lancering van onze impactbeschermingsreeks een feit was 

Ik kijk ernaar uit om een zeer sterk team op te bouwen

Ik steek mijn nek uit en zeg dat we de grootste dochteronderneming van Axelent worden 

Axelent Xperience

Bezoek onze virtuele showroom en ervaar onze producten de juiste omgeving.

In onze virtuele showroom krijg je het hele Axelent gamma op de juiste omgeving, van overal ter wereld. Ontdek onze producten Ontdek meer door op de producten te klikken. Lees een artikel, bekijk een film en leer meer over Axelent.