Start je carrière

Hier begint het

Bij Axelent willen we je als student de kans geven om uw opgedane kennis toe te passen. Wij bieden je het perfecte platform om wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen en ervaring op te doen in de richting van je carrière.

Bouw samen met ons aan je toekomst

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gedreven mensen die ons bedrijf kunnen versterken en onze uitdagingen aan kunnen gaan. Dit kan in het kader van een scriptieproject, masterscriptie of hbo-opleiding bij Axelent, waarbij je nieuwe invalshoeken en perspectieven ontdekt terwijl je jezelf verder ontwikkelt. Nu kun je de kennis die je op school hebt opgedaan toepassen en in de praktijk brengen. Je krijgt inzicht in ons bedrijf en onze activiteiten, maar geeft ons ook nieuwe ideeën en maakt een scriptie die bijdraagt aan onze ontwikkeling.

   

Domeinen voor studenten

    • Onderzoeks- en ontwikkelingsproducten
    • Supply chain
    • Productieprocessen
    • Processtromen
    • Communicatie/marketing

 

Bouw samen met ons aan je toekomst! Stuur je sollicitatie naar onze HR Manager Cecila Davidsson.

Voeg je cv en een introductie van jezelf toe. Wij evalueren de sollicitaties continu.

    

Cecilia Davidsson

HR Manager
+46 (0)370-37 37 58
E-mail

Axelent Xperience

Bezoek onze virtuele showroom en ervaar onze producten de juiste omgeving.

In onze virtuele showroom krijg je het hele Axelent gamma op de juiste omgeving, van overal ter wereld. Ontdek onze producten Ontdek meer door op de producten te klikken. Lees een artikel, bekijk een film en leer meer over Axelent.