Klantcases

Ontdek hoe onze klanten onze producten gebruiken

Duik in onze wereld van veiligheidsproducten en zie hoe een selectie van onze klanten onze verschillende veiligheidsproducten gebruikt. Je kunt ook lezen hoe we vaak een partnerschap aangaan met onze klanten in plaats van alleen leverancier te zijn. We hebben lange relaties met veel van onze klanten en daar zijn we erg trots op.
British Offsite in Essex, Groot Brittan
British Offsite
We vinden het geweldig om de ongelooflijke reis van de samenwerking te delen met onze gewaardeerde partners, British Offsite in hun nieuwe ultramoderne faciliteiten in Essex, Groot-Brittannië. 
Zie en hoor British Offsite praten over de samenwerking
British Offsite
We vinden het geweldig om de ongelooflijke reis van de samenwerking te delen met onze gewaardeerde partners, British Offsite in hun nieuwe ultramoderne faciliteiten in Essex, Groot-Brittannië. 

Axelent en Evomatic - een succesvol partnerschap

Na enkele jaren is de samenwerking tussen Axelent en Evomatic een goed geoliede machine. De hightech robotfabriek die ze samen hebben gebouwd in het Zweedse Karlshamn is een lichtend voorbeeld van goed teamwork.

Björkö Mekaniska AB - Samen creëren we een winstgevende stroom

Lees meer over hun automatiseringsfaciliteit en hoe onze veiligheidsproducten hen hebben geholpen een flow te creëren die werkt voor hun bedrijf.

Yaskawa en WEMO Automation

Twee van de bedrijven die al lange tijd samenwerken met Axelent zijn de internationale bedrijven Yaskawa en WEMO Automation.

Finn-Power - Axelent is meer een partner dan een leverancier

Axelent en Finn-Power Oy doen al meer dan tien jaar samen zaken, en als we Jarkko Kettula spreken, hoofd inkoop voor logistiek en onroerend goed, beschouwt hij onze samenwerking als een partnerschap.

Vietnam's eerste autofabrikant kiest veiligheidsuitrusting van Axelent

VinFast is de eerste autofabrikant in Vietnam en heeft zijn zinnen gezet op wereldwijde auto-export. Tijdens de ontwikkeling van de twee nieuwste modellen van het bedrijf werd besloten om Axelent producten volledig te implementeren op werkplekken en in procedures.

Veiliger magazijn met SafeStore van Axelent

Magazijninrichter EAB heeft Nowaste Logistics geholpen zijn opslagfaciliteiten te verbeteren. Met SafeStore anti-valbescherming en meer van Axelent hebben ze een slimmere en veiligere werkomgeving gecreëerd.

Alstom investeert in slimme Zweedse veiligheid

Hoe werkt een van 's werelds grootste groepen binnen de infrastructuursector aan het verbeteren van de veiligheid op de werkplek? Ingenieur Thierry Gueant van Alstom vertelt over de samenwerking met Axelent Benelux in hun testfabriek in België.

Hörle - Staaldraad met geschiedenis

Axelent en Hörle Wire werken al verschillende jaren samen. Dit partnerschap is ook een van de redenen waarom de producten van Axelent zijn geïnstalleerd in de nieuw gebouwde fabriek van het bedrijf. Er zijn zowel machineafschermingen als aanrijbeveiligingen geïnstalleerd.

Nexans - Van concept tot installatie

Hoe verloopt het proces van de klant die de behoefte aan een machineafscherming vaststelt tot de afscherming die op zijn plaats zit en klaar is voor gebruik? Tommy Claesson, productiemanager bij Nexans Sweden AB, beschrijft het proces vanuit het perspectief van de klant.

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.