Maatschappelijk burgerschap

Axelent moet een positieve kracht zijn in de gemeenschappen waarin we actief zijn. We zijn altijd politiek onafhankelijk en nemen graag deel aan liefdadigheidsprojecten en sponsoring.

Het doel van alle sponsoring is dat Axelent een verschil maakt voor de gesponsorde persoon of het gesponsorde team, die meer kansen krijgen om hun sport te beoefenen.

  • LOKALE INZET

Ongeacht waar ter wereld Axelent actief is, goede relaties moeten worden beschouwd als de sleutel tot ons succes op de lange termijn. Wij geloven dat elke samenleving op zichzelf uniek is en dat elk Axelent-bedrijf ernaar moet streven de samenleving waarvan het deel uitmaakt te begrijpen.

  • SPONSORING

De belangrijkste bijdrage van Axelent aan de gemeenschappen waarin het actief is, is het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van de kernactiviteiten. Maar op een werkplek die doordrongen is van een sociale, ethische en ecologische duurzaamheidsmentaliteit, is er natuurlijk veel ruimte voor lokale betrokkenheid bij liefdadigheid en sponsoring.

  • LIEFDADIGHEID

Een breder perspectief hebben en de wil om verder te kijken dan ons eigen bedrijf is een andere hoeksteen die al sinds het begin van de jaren negentig bij ons bestaat. Net als toen is een belangrijk onderdeel van het MVO-werk van Axelent om een toegewijde en positieve kracht te zijn in de gemeenschappen waarin de business units actief zijn. Daarbij voelen ze een maatschappelijke verantwoordelijkheid voor mensen die het slechter hebben en om verschillende redenen minder bedeeld zijn. Liefdadigheidswerk kan de vorm aannemen van verschillende liefdadigheidsprojecten of sponsoring van kunst, sport en onderwijs. Een inzet die al heel lang bestaat, is de steun aan het DGSS-weeshuis in Egypte, een plek waar kansarme kinderen een kans krijgen om aan armoede en een leven op straat te ontsnappen.

  • ETHIEK EN MORAAL

Onze zakelijke verplichtingen en onze relaties met onze klanten, leveranciers en werknemers moeten altijd gebaseerd zijn op hoge ethische en morele normen. Axelent heeft de plicht om een nauwkeurige boekhouding bij te houden, in overeenstemming met alle geldende normen. Dit geldt voor elk aspect van de bedrijfsvoering. Alle medewerkers zijn verantwoordelijk voor het bijhouden van een grondige en nauwkeurige boekhouding en documentatie, zodat ons bedrijf efficiënt kan worden uitgevoerd.

  • BELASTINGEN

Axelent moet zich houden aan de fiscale wet- en regelgeving die van kracht is in alle landen waarin het bedrijf actief is. Via onze vertegenwoordigers/wederverkopers/agenten in deze landen hebben wij de plicht om actief te voldoen aan de relevante fiscale wet- en regelgeving. Mocht deze wet- en regelgeving geen duidelijke leidraad bieden, dan moeten nauwgezette aandacht voor detail en transparantie onze leidraden zijn.

Sponsoring

Maak kennis met enkele van de mensen die we sponsoren!

Axelent Xperience

Bezoek onze virtuele showroom en ervaar onze producten de juiste omgeving.

In onze virtuele showroom krijg je het hele Axelent gamma op de juiste omgeving, van overal ter wereld. Ontdek onze producten Ontdek meer door op de producten te klikken. Lees een artikel, bekijk een film en leer meer over Axelent.