Samenvattend het afgelopen jaar bij Axelent

Inmiddels heeft het donkere jaargetijde zijn donkere deken over Zweden gelegd. Het is donker als je wakker wordt en om drie uur 's middags is het alweer donker. Wat een geluk dat er lichtpuntjes zijn om op terug te kijken!

Stefan-Axelsson-Export-Manager-at-Axelent-AB.jpg

 

Ik was erbij in Australië en volgde de Solar Car race van nabij. Na de finish hebben we klanten en zonnewagendeelnemers uitgenodigd voor een evenement bij Axelent Australia. De interesse in het zonnige land voor de race was zeer hoog in het algemeen, en voor onze klanten in het bijzonder.

Gedurende de zomer hebben we Axelent Safety Group opnieuw geactiveerd. Veiligheid heeft ons altijd na om het hart gelegen en het voelt geweldig om deel uit te maken van de activiteiten en projecten van de groep. Het zal iedereen die in zijn werk in contact komt met riskante industriële omgevingen ten goede komen. Omdat we geen machines maar mensen beschermen, breiden we ons assortiment continu uit om een holistische leverancier rond industriële veiligheid te worden.

In deze uitgave van X-News kun je lezen over twee spannende projecten waar we extra trots op zijn. We hebben beveiligingsoplossingen geleverd aan Finn-Power, de machineproducent die voor honderd procent eigendom is van Prima Power. De nieuw gebouwde fabriek is misschien wel de modernste in Scandinavië. Wij zijn ook de leverancier van veiligheid geweest voor de allereerste fabriek van het Vietnamese automerk Vinfast , wat extra leuk is voor een autogek zoals ik.

De opdrachten voor Axelent blijven successen oogsten en we werden dit jaar ook beloond als Superbedrijf. We zijn bovendien voor de tweede keer genomineerd in CMA (Content Marketing Award) in de categorie beste B2Bcampagne voor onze wereldwijde marketingcampagne.

Als we het jaar samenvatten, kunnen we met trots terugkijken en constateren dat we wereldwijd veiligere industriële omgevingen hebben gecreëerd.

Welcome to a safe world

Stefan Axelsson,
Exportmanager, Axelent AB

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en X-News

24 jun 2021 • X-News

The new issue of the X-News magazine is here!

The new issue of the X-News magazine is here!

18 nov 2020 • X-News

The new issue of the X-News magazine is here!

This number is about our 30 years of safety, interviews from people in our organisation and tips...

2 jan 2020 • X-News

X-News nieuwsbrief Nr. 4 2019

In de laatste editie van 2019 stellen we twee projecten voor waar we heel trots op zijn, van Finl...

17 dec 2019 • X-News

Gelukkig Kerstfeest!

Axelent Group wenst prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!