Samenvattend het afgelopen jaar bij Axelent

Inmiddels heeft het donkere jaargetijde zijn donkere deken over Zweden gelegd. Het is donker als je wakker wordt en om drie uur 's middags is het alweer donker. Wat een geluk dat er lichtpuntjes zijn om op terug te kijken!

Stefan-Axelsson-Export-Manager-at-Axelent-AB.jpg

 

Ik was erbij in Australië en volgde de Solar Car race van nabij. Na de finish hebben we klanten en zonnewagendeelnemers uitgenodigd voor een evenement bij Axelent Australia. De interesse in het zonnige land voor de race was zeer hoog in het algemeen, en voor onze klanten in het bijzonder.

Gedurende de zomer hebben we Axelent Safety Group opnieuw geactiveerd. Veiligheid heeft ons altijd na om het hart gelegen en het voelt geweldig om deel uit te maken van de activiteiten en projecten van de groep. Het zal iedereen die in zijn werk in contact komt met riskante industriële omgevingen ten goede komen. Omdat we geen machines maar mensen beschermen, breiden we ons assortiment continu uit om een holistische leverancier rond industriële veiligheid te worden.

In deze uitgave van X-News kun je lezen over twee spannende projecten waar we extra trots op zijn. We hebben beveiligingsoplossingen geleverd aan Finn-Power, de machineproducent die voor honderd procent eigendom is van Prima Power. De nieuw gebouwde fabriek is misschien wel de modernste in Scandinavië. Wij zijn ook de leverancier van veiligheid geweest voor de allereerste fabriek van het Vietnamese automerk Vinfast , wat extra leuk is voor een autogek zoals ik.

De opdrachten voor Axelent blijven successen oogsten en we werden dit jaar ook beloond als Superbedrijf. We zijn bovendien voor de tweede keer genomineerd in CMA (Content Marketing Award) in de categorie beste B2Bcampagne voor onze wereldwijde marketingcampagne.

Als we het jaar samenvatten, kunnen we met trots terugkijken en constateren dat we wereldwijd veiligere industriële omgevingen hebben gecreëerd.

Welcome to a safe world

Stefan Axelsson,
Exportmanager, Axelent AB

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Over Axelent

A long-term partnership became the foundation for X-Protect

When we meet Edvin Lindqvist at Inca Plast, the focus is on joy and pride of the project

Innovation and sustainability have an impact on the entire business

Axelent would not be where they are today, would not have gained global market share, had large e...

The persons behind the door

Axelent's innovation is based on good ideas and simple thinking. Join the journey and see how a n...

Product development using common sense

The majority of Axelent’s product range is built on two words: common sense. Johan Axelsson, Tech...

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.