Marjana coördineert assortiment en ontwikkeling

Marjana Gavric werkt als productcoördinator bij Axelent AB. Het is een volledig nieuwe functie bij Axelent, maar Marjana is ervaren op dit gebied.

Axelent Marjana Gavric Product Coordinator

 

Waar heb je gewerkt voordat je drie maanden geleden bij Axelent kwam werken?

Ik heb een hbo-opleiding op het gebied van productiemanagement gevolgd met een specialisatie in technische verkoop. Voor mij was de opleiding een natuurlijke stap richting de constructie-industrie, die kenmerkend is voor de omgeving waar ik woon. De afgelopen vijf jaar heb ik gewerkt als Nordic Logistics specialist bij een bekend wereldwijd actief bedrijf. Ik werkte daar met het vinden van oplossingen om de verkooporganisatie te ondersteunen met bijvoorbeeld de complete planning van seizoenscampagnes, van het invoeren van de artikelen in het bedrijfssysteem tot het plannen van de productie en de levering aan de klant.

Hoe zien je taken bij Axelent eruit?

Ik werk als productcoördinator op de productafdeling. Naarmate de organisatie groter wordt, is het belangrijk om een functionerende structuur te creëren met processen die meegroeien. De vraag naar klantspecifieke oplossingen wordt steeds groter en dan is het nog belangrijker dat we ze snel en professioneel kunnen hanteren. Om dat te bereiken ben ik verantwoordelijk voor verschillende projecten op de productafdeling en voor het documenteren van processen en procedures. Ik heb de volledige verantwoordelijkheid voor de artikelvoorbereiding en het onderhoud en bijwerken van artikelen in het bedrijfssysteem. Ik zal ook mijn collega's van de productgroep ondersteunen met gegevens wanneer nieuwe producten worden gelanceerd of producten worden uitgefaseerd en het ontwikkelen van statistieken om ons productaanbod te evalueren.Wij bieden complete oplossingen

voor verschillende branches en we zijn

niet gebonden aan het productassortiment.

Marjana Gavric, Product Coordinator

 

Wat zijn je belangrijkste eigenschappen in je nieuwe rol als productcoördinator?

De ervaring die ik met me meebreng, is zeer waardevol voor mijn nieuwe functie bij Axelent, namelijk het zien en opzetten van het hele proces in het bedrijfssysteem - van het moment waarop de behoefte aan een product ontstaat tot het aan de klant wordt geleverd. Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn dat ik ben gestructureerd ben, visueel denk en gewend ben om in projectvorm te werken. Daarnaast ben ik iemand die er niet voor terugdeinst om bij iemand aan te kloppen om verder te komen.

Hoe ziet een normale werkdag er voor jou uit?

Een normale dag kan bijvoorbeeld zijn dat ik speciale artikelen invoer voor klantspecifieke projecten met alle gegevens daaromheen, waaronder bewerkingen, instructies en prijzen.
Ik maak wekelijks statistische overzichten over de voorraadbalans van ons externe magazijn en plaats vervolgens een order voor de productie-eenheid.
Het is ook gebruikelijk dat ik informatie verzamel en voorbereid voor productmanagers met betrekking tot producten die moeten worden verwijderd of geïntroduceerd gaan worden. Daarnaast plaats ik afbeeldingen in het systeem, werk prijzen bij en corrigeer benamingen.
Daarnaast werk ik ook aan projecten op langere termijn, zoals het opnieuw groeperen van onze artikeltypen op nieuwe artikelen.

Waarom vind jij dat klanten Axelent moeten inhuren?

Ik denk dat men Axelent moet inhuren omdat we niet alleen snel en servicebewust zijn, maar ook omdat we producten van wereldklasse hebben. Tegelijkertijd richten we ons erop het luisteren om naar klanten te luisteren en de ontwikkelingen op de markt te volgen. Omdat we korte besluitvormingstrajecten hebben, hebben we de mogelijkheid om snel en creatief te handelen. Wij bieden complete oplossingen voor verschillende branches en we zijn niet gebonden aan het productassortiment.

 

 

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Over Axelent

We are Axelent – Russel Harris

Russel Harris werkt iets meer dan 5 jaar voor Axelent.  Zijn eerste rol bij het bedrijf was Europ...

Wij zijn Axelent - Maak kennis met Kurt Rosenberg

Kurt Rosenberg kwam in mei 2023 bij de Axelent familie als Key Account Manager voor onze agenten....

Meet Carl Becquet, CEO Axelent Benelux

Carl Becquet gets out of bed at 6 am every day. He lives near the office and always arrives at wo...

We Are Axelent - Ruben Geenen – Verkoop bij Axelent België

Vervoegde Axelent toen de lancering van onze impactbeschermingsreeks een feit was 

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.