(Axelent Belgium N.V. / Rijmenam, Bonheiden)

Axelent Group:

Axelent is in België een zeer bekend merk. Al jaren zijn wij marktleider in de gaaswanden industrie op de Belgische markt. Axelent Belgium is een 100% dochteronderneming van het Zweedse merk Axelent wat haar verkoopkantoren over de gehele wereld heeft kunnen uitzetten.

Afgelopen jaar heeft Axelent Belgium de mogelijkheid gekregen om tezamen met het nieuwe Nederlandse kantoor een Benelux te vormen. Deze overkoepelende organisatie noemen wij dan ook Axelent Benelux. In samenwerking met onze Nederlandse collega’s bouwen wij ons succesverhaal uit op de ‘’Benelux-markt’’. Onze groep is momenteel vertegenwoordigd met 16 medewerkers. Tezamen vormen we een sterk en servicegericht platform op onze markt.

Axelent is een Zweeds bedrijf wat haar engineering, productie en opslag heeft ondergebracht op ons hoofdkantoor te Hillerstorp in Zweden. De Axelent Group bestaat uit verschillende groepen: Axelent AB, Axelent Wire-Tray, Axelent Safety, Axelent Software en Axelent Engineering.

Sales_advert.jpg

 

Functieomschrijving:

Als Technical Support Medewerker zal zelfstandig een technisch project uitwerken. Tezamen met de directe collega’s wordt het project aangeboden aan de klant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze sales tak van het bedrijf, denkt mee met onze engineering en bied ondersteuning aan de interne werkzaamheden.

Het indelen, ontwerpen en veilig maken van een magazijn, ontwerpen van een veilige omgeving op de werkvloer rondom machines, creëren van een afscheiding in kelder ruimtes en het verzorgen van oplossingen voor de problemen van de klant behoren tot jouw functiepakket.

Functie-eisen:

  • Je bent flexibel, creatief, een team-player
  • Je bent bekend en ervaren met Autocad
  • Een technische opleiding is een pre
  • Je bent stressbestendig en kunt klantgerichte oplossingen voorzien
  • Moedertaal is Vlaams/Nederlands en beschikt over goede beheersing van de Engelse taal

Ons aanbod:

Wij bieden je een verantwoordelijke functie in een dynamische branche. Een fijne werkomgeving en goede voorwaarden moeten het werk plezierig maken. Tevens zal de functie zeer afwisselend werk met zich mee brengen. Hierbij te denken aan steeds weer verschillende typen van opstellingen en oplossingen die je moet kunnen voorzien.

Het kantoor bevindt zich in Rijmenam in de gemeente Bonheiden. Dicht in de buurt van Mechelen/Antwerpen. 

Interesse:

Bij interesse vragen wij u contact op te nemen met Dhr. Becquet via e-mail adres: Carl.Becquet@axelent.be

Stuur ons jouw motivatie, sollicitatiebrief en Curriculum Vitae toe. Wij zullen ons binnen 2 weken na sluiting van de vacature bij u melden met meer informatie. Reageer nu! Vacature sluit 1 februari 2017.

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Nieuws

In deze webinar beantwoorden we de vraag - Welk prestatieniveau hebben mijn veiligheidsschakelaar...

Axelent Benelux is trotse partner van Fabriek Logistiek

Fabriek Logistiek is de eerste logistieke testruimte in België in zijn soort en Axelent Benelux i...

In de innovatieve wereld van veiligheidsontwerp is zien geloven

Door een dynamische 3D-weergave te bieden. Hiermee kun je tekenen, een voorbeeld bekijken en voll...

Vereenvoudig je veiligheidsontwerp met onze gebruiksvriendelijke interface

Complexiteit mag nooit een barrière zijn voor efficiëntie en veiligheid

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.