Axelent is uw complete veiligheidsleverancier

Axelent is een complete leverancier van veiligheidsoplossingen voor productie-, magazijn- en vastgoedomgevingen. In drie decennia is Axelent uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende bedrijven in veiligheidsoplossingen. Wat begon als een team van zes personen in het kleine stadje Hillerstorp, Zweden, is nu uitgegroeid tot een team van 350 personen met verkoop verspreid over de hele wereld. De Axelent spirit, gekenmerkt door toewijding, zakelijk inzicht, hoge ethische normen en empathie, dringt door in al onze lokale kantoren.

Het aanbod van Axelent

Wij bieden meer dan alleen producten om de veiligheid te verbeteren, wij bieden complete oplossingen voor al uw veiligheidsproblemen. Al  onze producten kunnen worden gecombineerd en aangepast aan uw specifieke behoeften.

 

Machinebeveiliging

X-Guard is een flexibel machinebeveiligingssysteem met slimme componenten die altijd voldoen aan de huidige richtlijnen en normen. Dankzij de modulariteit en het doordachte ontwerp is X-Guard de best verkochte machinebeveiliging op de markt. Dankzij onze slimme klikmontage is het uiterst snel en eenvoudig om de machineafschermingen van Axelent naar behoefte te installeren, demonteren, verplaatsen of uit te breiden. Met zijn brede assortiment standaardcomponenten en accessoires voldoet X-Guard gegarandeerd aan al uw behoeften op het gebied van machineafscherming. Flexibele en eenvoudige bediening met snelle levering en montage zorgen ervoor dat de keuze voor Axelent machineafschermingen altijd een kostenefficiënte oplossing is.

Aanrijdbeveiliging 

X-Protect is de nieuwste toevoeging aan Axelent's gamma van producten voor veiligheid op de werkplek en biedt een reeks modulaire stootbeschermingssystemen. In tegenstelling tot veel schokbeschermers op de markt, die vaak moeilijk te monteren zijn, is Axelent's X-Protect ontworpen voor eenvoudige installatie. Bovendien, terwijl andere aanrijdbeveiligingsystemen flexibiliteit missen en het een uitdaging is om ze uit te breiden of te integreren met bestaande systemen, onderscheidt X-Protect zich door zijn echte modulariteit en aanpasbaarheid, waardoor naadloze uitbreiding en aanpassing aan veranderende veiligheidsbehoeften mogelijk is.

Magazijnwanden

Axelent is een van de marktleiders op het gebied van gaaspanelen voor industriële omgevingen en magazijnen. Onze producten en systemen zorgen voor flexibele en snel te monteren oplossingen in alle stadia, van de voorbereiding van de tekening tot de uiteindelijke montage van het product. Onze systemen combineren verschillende paneelsystemen die op verschillende manieren kunnen worden gerangschikt om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van logistiek en materiaalverwerking. Het is een veilige, kostenefficiënte en duurzame oplossing die ervoor zorgt dat het proces, de logistieke stroom en vooral de mensen beschermd blijven.

Valbeveiliging

Er is een snelle en eenvoudige manier om de veiligheid op tussenvloeren, platforms en loopbruggen te verbeteren en het risico op vallen van hoogte op uw werkplek te elimineren. Met het X-Rail systeem krijgt u een sterke, eenvoudig te installeren en volledig modulaire oplossing die aan uw behoeften voldoet en de veiligheid op uw werkplek verbetert.

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Nieuws

Een simpele functie voor offerteaanvragen

Ervaar de toekomst van veiligheidsontwerp met Axelent, waar eenvoud en efficiëntie elkaar ontmoeten.

In deze webinar beantwoorden we de vraag - Welk prestatieniveau hebben mijn veiligheidsschakelaar...

Axelent Benelux is trotse partner van Fabriek Logistiek

Fabriek Logistiek is de eerste logistieke testruimte in België in zijn soort en Axelent Benelux i...

In de innovatieve wereld van veiligheidsontwerp is zien geloven

Door een dynamische 3D-weergave te bieden. Hiermee kun je tekenen, een voorbeeld bekijken en voll...

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.