Op 25 mei 2018 wordt de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook bekend onder de Engelstalige aanduiding General Data Protection Regulation = GDPR) van kracht in de EU. Het is belangrijk dat u zich veilig voelt over hoe wij bij Axelent omgaan met uw persoonlijke gegevens, en gegevensbescherming bieden voor persoonlijke gegevens binnen de door ons geleverde diensten. We zetten ons geheel in voor transparantie en het beschermen van persoonlijke gegevens.

Meer informatie over ons privacybeleid vindt u op onze website.

 

Privacybeleid

Bij Axelent beschermen we onze klanten en medewerkers, wat betekent dat we persoonlijke gegevens altijd op een verantwoordelijke manier verzamelen en uw privacy respecteren. Voor ons is het belangrijk dat u zich er zeker van voelt dat we verantwoordelijk handelen en dat de verzamelde persoonlijke gegevens worden verwerkt overeenkomstig van toepassing zijnde wetten en voorschriften. Voor het aanbieden van onze diensten en om aan de wettelijke eisen voor zowel openbare lichamen als individuele personen te voldoen, moeten we bepaalde typen persoonlijke gegevens verzamelen. Dat betekent dat u ons bedrijf wellicht verschillende typen persoonlijke gegevens moet verstrekken.

U kunt er zeker van zijn dat Axelent bij het verzamelen van deze gegevens uw privacy met het grootst mogelijke respect behandelt. Naast onze IT-afdeling waar onze gegevensbeschermingsspecialisten werken, hebben we ook een speciaal HR-team. HR fungeert als een verlengstuk van de IT-afdeling en helpt u met eventuele vragen over gegevensbescherming en privacy.

Als u meer informatie nodig hebt over hoe we uw privacy beschermen, kunt u onze Gedragscode lezen. Deze legt onze ethische richtlijnen uit en hoe we persoonlijke gegevens verwerken. U kunt onze Gedragscode op onze website lezen.

U kunt er zeker van zijn dat Axelent bij het verzamelen van deze gegevens uw privacy met respect behandelt, en dat we voldoen aan de van toepassing zijnde wetgeving.

Mats Hilding

Algemeen directeur, Axelent AB

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Nieuws

Axelent is uw complete veiligheidsleverancier

Wij bieden complete veiligheidsoplossingen, met producten die aan uw specifieke behoeften kunnen...

Een simpele functie voor offerteaanvragen

Ervaar de toekomst van veiligheidsontwerp met Axelent, waar eenvoud en efficiëntie elkaar ontmoeten.

Axelent Safety Design leidt je bij het selecteren van producten

Met intuïtieve begeleiding en realtime waarschuwingen vereenvoudigt deze tool je workflow.

In deze webinar beantwoorden we de vraag - Welk prestatieniveau hebben mijn veiligheidsschakelaar...

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.