Creëer een veilige werkomgeving met Axelent Euchner MGB

 

Axelent Euchner MGB is een veiligheidssysteem om bedieners te beschermen tegen gevaarlijke machines en processen in industriële omgevingen. Het is een uniek vergrendel- en vergrendelingssysteem van deuren om mensen tegen machines te beschermen.

Het systeem is ontworpen met een uniek mechanisch sleutelslot dat garandeert dat het slot alleen kan worden geopend wanneer de machine zich in een veilige positie bevindt. Dit vermindert het risico van ongevallen op de werkplek en verhoogt de veiligheid van operators en ander personeel dat in de buurt van de machine werkt. Het vergrendelingssysteem is aanpasbaar en kan worden gebruikt met verschillende machines en veiligheidsniveaus.

 

Voordelen van het sluitsysteem:

  • Het slot kan worden geopend bij stroomuitval.
  • Het slot heeft een mechanische metalen deurstop, evenals markeringen voor een eenvoudige instelling van de handgreepmodule.
  • De handgreep is van sterk en gemakkelijk vast te pakken metaal en kan in stappen van 90 graden worden gedraaid, afhankelijk van de installatie.
  • De noodhendel aan de binnenkant helpt personeel dat per ongeluk in de gevaarlijke zone wordt achtergelaten. Bij activering gaat de deur onmiddellijk open en wordt de machine uitgeschakeld.
  • Bij onderhoud binnen de gevaarlijke zone kan een jumper worden uitgeklapt, zodat de deur niet kan worden vergrendeld. Ook is er ruimte voor drie hangsloten.

Met de Axelent Euchner MGB kunt u een veilige werkomgeving voor mensen creëren en de kans op ongevallen in verband met machinegebruik verkleinen.

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Machinebeveiliging

Beveiligingsinnovaties door de eeuwen heen - Til je beveiliging naar een hoger niveau!

Ons dagelijks leven wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan situaties waarin veiligheid een...

Axelent X-Guard - Een modulair en efficiënt machinebeveiligingssysteem

Axelent X-Guard is uniek omdat het zowel veiligheid op de werkplek als machinebescherming biedt. 

Wat zijn de veiligheidsvoordelen van een kliksysteem voor gaaswanden?

Dankzij klikfittings die met speciaal gereedschap kunnen worden verwijderd, kunnen fabrikanten va...

Waar moet je op letten bij het kopen van machineafschermingen en veiligheidshekken?

Veiligheid in productie- en opslagomgevingen is van het grootste belang. Ongevallen en verwonding...

Axelent Xperience

Bezoek onze virtuele showroom en ervaar onze producten de juiste omgeving.

In onze virtuele showroom krijg je het hele Axelent gamma op de juiste omgeving, van overal ter wereld. Ontdek onze producten Ontdek meer door op de producten te klikken. Lees een artikel, bekijk een film en leer meer over Axelent.