Spannende herfst in aantocht met wind in de rug voor Axelent

Er is veel gaande, zoals altijd wanneer de herfst zijn intrede maakt. In de vorige X-News heb je kunnen lezen dat we blijven investeren in logistiek. Ons nieuwe logistieke centrum in Hillerstorp is nu volledig operationeel. Dit is een mijlpaal voor ons bedrijf en biedt ons uitstekende mogelijkheden om de betrouwbaarheid van de leveringen aan onze klanten te verbeteren.

 

Mats Hilding Axelent)

 

In dit nummer van ons magazine kunt u lezen over het JU Solar Team en de auto op zonne-energie die binnenkort in Australië zal strijden. Onze beslissing om in te stappen als hoofdsponsor van dit project ligt volledig in lijn met de milieuen duurzaamheidsprincipes van Axelent. Op dit moment zijn we zelfvoorzienend qua energie dankzij de middelen die we jarenlang in windenergie hebben geïnvesteerd. Ik zie het als onze verantwoordelijkheid om te werken aan een duurzame samenleving, en het is ook een doel dat we echt willen bereiken. In de nieuwste versie van onze gedragscode die we onlangs hebben uitgegeven, leggen we veel meer nadruk op de duurzaamheid in alle sectoren van ons bedrijf. Bovendien helpt onze milieu-instelling ons om meer klanten aan te trekken en voor ons te winnen. Het is wat klanten zoeken en waarderen. In het algemeen gaat het in de meeste sectoren van ons bedrijf voor de wind.

In de komende maanden zal een toenemende activiteit te zien zijn op zowel onze website als sociale media. We hebben net een nieuw deel van onze wereldwijde campagne uitgerold en er zitten veel interessante dingen in de pijplijn. We kunnen ook met veel plezier aankondigen, dat we zichtbaar zullen zijn wanneer sportclub IK Sävehof zijn handbalwedstrijden speelt. Sla de pagina om en lees meer.

Ga naar pagina 8 om te lezen over Emma Sundelius, ons nieuwe hoofd Development bij Axelent AB. We hebben hard gewerkt aan de organisatorische aspecten van onze  producten en Emma speelt een sleutelrol in dit proces. Een van de sleutels tot succes is om altijd marktleidende producten te bieden. We wensen Emma het allerbeste toe in haar nieuwe functie.

Axelent zal ook deelnemen aan een aantal van de belangrijkste beurzen dit najaar. Dit zijn onder andere IMHX in het VK, Motek in Duitsland en FABTECH in de VS.

Cykelvasan

 

 

Thema: Sport

Ik zou willen afronden met het thema van dit nummer van ons magazine. Het geeft een goed gevoel om te kunnen zeggen dat Axelent actief is in alle betekenissen van het woord. Onze medewerkers zijn voor ons het belangrijkste en we willen iedereen volop mogelijkheden geven om een actief leven te leiden. Een initiatief gericht op het stimuleren van een actieve leefstijl is onze eigen sporthal, Axelent Arena, naast ons bedrijf in Hillerstorp. De hal biedt een groot aantal verschillende sportieve activiteiten en lichaamsbeweging en is beschikbaar voor al onze medewerkers. Als je verder leest, zul je ontdekken dat sommige van onze collega's indrukwekkende prestaties verrichten.

 

Mats Hilding, Managing Director, Axelent AB

 

 

 

Emil Rask en Ferry Svan na het voltooien van de Cykelvasan mountain bike wedstrijd

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.