Werken bij Axelent

Eén familie

Wij zeggen dat Axelent één familie is. Een familie die inmiddels heel groot is geworden. Dat gevoel van verbondenheid en deel uit te maken van een familie dat we zo op prijs stellen, hebben we weten vast te houden.

Onze cultuur is de basis van alles wat we doen

Er verandert veel in de wereld, ook hier bij Axelent, maar er is één ding dat hetzelfde blijft. De cultuur van Axelent, of de "Axelent-geest" zoals wij het noemen, is een van onze belangrijkste troeven ten opzichte van de concurrentie. Het definieert wie we zijn als bedrijf en hoe we met onze zakelijke relaties omgaan. Onze cultuur is de basis van alles wat we doen, voor hoe we als team voor elkaar zorgen en hoe we iets aan de samenleving teruggeven.

Word lid van onze familie

Axelent is een platte organisatie, waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en besluiten neemt over het eigen werkgebied. Dit soort organisatie is ook essentieel om onze beloften te kunnen nakomen en om een snelle respons en leveringen te garanderen. Wij kunnen onze medewerkers een boeiende werkplek bieden met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Axelent Xperience

Bezoek onze virtuele showroom en ervaar onze producten de juiste omgeving.

In onze virtuele showroom krijg je het hele Axelent gamma op de juiste omgeving, van overal ter wereld. Ontdek onze producten Ontdek meer door op de producten te klikken. Lees een artikel, bekijk een film en leer meer over Axelent.