De Axelent-cultuur is de basis voor al ons handelen

Er verandert veel in de wereld en ook hier bij Axelent, maar één ding blijft hetzelfde. De cultuur van Axelent, of de "Axelent-geest" zoals we het noemen, is een van onze belangrijkste concurrentievoordelen. Het definieert wie we zijn als bedrijf en hoe we onze zakelijke relaties beheren. Onze cultuur is de basis voor al ons handelen, hoe we als team voor elkaar zorgen en hoe we teruggeven aan de samenleving.

 

Axelent helpt klanten en leveranciers om te groeien en succesvol te zijn binnen veiligheid

Bij Axelent zijn we echte ondernemers met een focus op stabiele groei - om te groeien als bedrijf, maar ook om onze klanten en leveranciers te helpen groeien en succesvol te zijn in veiligheid. We leren van onze fouten en hebben de bereidheid en het vertrouwen om nieuwe dingen te proberen. We zijn altijd toegewijd om ons best te doen en met hoge kwaliteit, voor de taak die voor ons ligt, maar ook voor onze collega's en onze partners.

We gedijen van flexibiliteit, het nemen van snelle beslissingen en het leveren van veiligheidsproducten aan onze klant en we hebben plezier terwijl we dingen voor elkaar krijgen. We nemen verantwoordelijkheid voor ons handelen, maar ook voor de samenleving als geheel. We geven om onze wortels en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, en we zien onszelf als onderdeel van een groter geheel.

We willen transparant zijn en doen wat we prediken en bovenal: we willen de wereld veiligheid blijven bieden.

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Over Axelent

Maak kennis met Håkan Lindell - Onze nieuwe CIO

Mijn prioriteit is om - samen met het geweldige IT-team - door te gaan met het ontwikkelen van zo...

Meet Carl Becquet, CEO Axelent Benelux

Carl Becquet gets out of bed at 6 am every day. He lives near the office and always arrives at wo...

Bij ons draait alles om veiligheid

We willen voorbereid zijn. We willen ons veilig voelen. Dit is voor ons een tweede natuur. 

Veiligheidsdenken drijft onze innovatie  

Hiermee onderscheiden wij ons als leverancier: vooruitstrevend en innovatief 

Axelent Xperience

Bezoek onze virtuele showroom en ervaar onze producten de juiste omgeving.

In onze virtuele showroom krijg je het hele Axelent gamma op de juiste omgeving, van overal ter wereld. Ontdek onze producten Ontdek meer door op de producten te klikken. Lees een artikel, bekijk een film en leer meer over Axelent.