Nieuws, Xperience, Bij ons draait alles om veiligheid, Safety Design

Hoge toegankelijkheid met ongeëvenaard gemak

In de snelle industriële omgeving van vandaag is het van het grootste belang om het hoogste veiligheidsniveau te garanderen en tegelijkertijd de operationele efficiëntie te behouden. Axelent introduceert Safety Design, een revolutionaire online tool die het paradigma van veiligheidsoplossingen binnen de industrie herdefinieert. Met Axelent Safety Design wordt hoge toegankelijkheid gecombineerd met ongeëvenaard gemak, waardoor veiligheid eenvoudiger en toegankelijker wordt dan ooit tevoren

Naadloze integratie. Geen installatie nodig 
De dagen van omslachtige software-installaties zijn voorbij. Axelent Safety Design is een online platform dat u bevrijdt van de beperkingen van traditionele software. Maak gewoon een account aan en begin aan een reis om uw veiligheidsoplossingen met gemak aan te passen. Deze innovatieve aanpak bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook aanzienlijk de complexiteit van het implementeren van veiligheidsmaatregelen op uw werkplek. 

 
Pas uw veiligheidsoplossingen met precisie aan 
Safety Design is niet zomaar een hulpmiddel; het is uw persoonlijke veiligheidsadviseur. Met onze geavanceerde reken-, teken- en ontwerpfuncties is het aanpassen van uw veiligheidsoplossingen nog nooit zo intuïtief geweest. Of u nu beveiligings- en scheidingssystemen ontwerpt voor de industrie, magazijnen of de bouw, dit programma biedt u de flexibiliteit om uw veiligheidsmaatregelen precies af te stemmen op uw behoeften, zodat u voldoet aan de wettelijke vereisten en de veiligheid van uw werkomgeving verbetert. 

 

Wereldwijde toegankelijkheid - Dit betekent dat je overal kunt werken 
In dit tijdperk van globalisering is toegankelijkheid essentieel. Safety Design omarmt dit principe door een tool aan te bieden die overal werkt waar een internetverbinding is. Of u nu op kantoor bent, op de fabrieksvloer of op een afgelegen bouwplaats, de wereldwijde toegankelijkheid van Safety Design zorgt ervoor dat u altijd en overal aan uw veiligheidsontwerpen kunt werken. Dit wereldwijde bereik vergroot niet alleen uw operationele mogelijkheden, maar onderstreept ook ons streven om van veiligheid een wereldwijde standaard te maken. 

 
Geoptimaliseerd voor alle apparaten geeft je een ongeëvenaarde ervaring van flexibiliteit 
Met Axelent Safety Design is apparaatcompatibiliteit nooit een probleem. Onze tool is geoptimaliseerd om op alle apparaten te werken en garandeert dat u toegang hebt tot uw veiligheidsontwerpen, of u nu een desktop, laptop of tablet gebruikt. Dankzij deze flexibiliteit kunt u uw veiligheidsoplossingen in realtime aanpassen, zodat u kunt inspelen op dynamische werkomgevingen en veiligheidsvereisten. 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Nieuws

Axelent Benelux is trotse partner van Fabriek Logistiek

Fabriek Logistiek is de eerste logistieke testruimte in België in zijn soort en Axelent Benelux i...

In de innovatieve wereld van veiligheidsontwerp is zien geloven

Door een dynamische 3D-weergave te bieden. Hiermee kun je tekenen, een voorbeeld bekijken en voll...

Vereenvoudig je veiligheidsontwerp met onze gebruiksvriendelijke interface

Complexiteit mag nooit een barrière zijn voor efficiëntie en veiligheid

Lancering van Axelent Safety Design - Gebruiksvriendelijke tekenervaring

Maak je klaar voor een duik in een wereld waar veiligheid naadloos samengaat met design 

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.