X-Guard gaaspanelen - Modulair en doordacht ontwerp

Machines en geautomatiseerde processen zijn vandaag de dag een hoeksteen in veel industrieën en de veiligheid van de werknemers die rond deze machines werken is van het grootste belang. Om ervoor te zorgen dat de werkomgeving veilig en productief is, ontwikkelt Axelent innovatieve oplossingen om mensen die in deze omgevingen werken te beschermen. Een ander belangrijk aspect is flexibiliteit en aanpassingsvermogen om snel te kunnen veranderen en efficiënt te werken. 

X-guard mesh panel

 

Een machinebeveiliging met veel voordelen 
In ons assortiment machineafschermingen hebben we verschillende varianten gaaspanelen die betrouwbare bescherming bieden voor zowel personeel als machines in de werkomgeving. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen voor verschillende soorten behoeften en werkomgevingen. 

Een van de meest opvallende kenmerken van X-guard gaaspanelen is hun robuustheid en duurzaamheid. Deze gaaspanelen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en bieden betrouwbare bescherming voor machines, maar ook gemoedsrust voor werknemers in hun werkomgeving. 

X-guard gaaspanelen zijn innovatief ontwikkeld om zich aan te passen aan verschillende omgevingen en vereisten. Met een verscheidenheid aan afmetingen en varianten zoals gaaspanelen, plaatstalen panelen, kunststof panelen of panelen met ronde hoeken, kunnen deze panelen eenvoudig worden aangepast aan specifieke machines en werkgebieden. Of het nu gaat om grotere en complexere machines of kleinere ruimtes waar elke centimeter telt, ze kunnen op maat worden gemaakt en optimale bescherming bieden. 

Als het gaat om machinebescherming, staat veiligheid altijd voorop bij Axelent. Daarom zijn onze gaaspanelen ontworpen met veiligheid in het achterhoofd en voldoen ze aan hoge veiligheidsnormen. Het ontwerp van de netten zorgt voor een duidelijk zicht op de machines en biedt tegelijkertijd effectieve bescherming om onbedoeld contact te voorkomen. De gaaspanelen zijn ook gemakkelijk te openen, waardoor het gemakkelijk is om in en uit het gebied te komen in geval van een ongeluk. 

De installatie is eenvoudig en gemakkelijk. Dankzij het innovatieve en flexibele snelbevestigingssysteem kunnen de panelen snel worden geïnstalleerd en verwijderd door het gaaspaneel in of uit de paal te klikken, zonder ander gereedschap. Dit is vooral waardevol in een omgeving waar veranderingen en herschikkingen vaak voorkomen. Dit gebruiksgemak vermindert de uitvaltijd en zorgt voor een soepeler verloop van het productieproces. 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Machinebeveiliging

Beveiligingsinnovaties door de eeuwen heen - Til je beveiliging naar een hoger niveau!

Ons dagelijks leven wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan situaties waarin veiligheid een...

Stootplint voor deuren kan je nu terugvinden in Axelent Xperience

De stootplint voorkomt ongelukken met kleinere voorwerpen die naar lagere niveaus vallen  

Onze nieuwe stootplint voor deuren

Stootplint past perfect bij onze producten voor machinebeveiliging en magazijnautomatisering 

Ontdek de voordelen met onze slimme klikfitting

Dankzij de klikfunctie is het eenvoudig en vooral snel te installeren en zijn er geen andere gere...

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.