Een flexibele en modulaire schuifdeur die veiligheid biedt

 

De Axelent dubbele schuifdeur is ontworpen om samen met onze machineafschermingen gebruikt te worden als in- of uitgang van een machine of machinezone, om zo te voldoen aan de veiligheidsnormen en mensen te beschermen tegen arbeidsongevallen.

Flexibel en modulair 
De deur is gemaakt van hoogwaardig staal en is ontworpen om zware en continue gebruikseisen te weerstaan. De schuifdeur is praktisch omdat er twee uitvoerposities van één machine zijn. De deur is flexibel en modulair ontworpen voor verschillende omgevingen en constructies, waardoor de klant een meer aangepaste en optimale oplossing krijgt. De deur kan op verschillende manieren worden aangepast aan specifieke eisen en behoeften op de werkplek:

  • Afmetingen: De deur kan worden aangepast aan verschillende maten voor verschillende machines of machinegebieden.
  • Flexibiliteit: De deur kan worden aangepast aan verschillende ontwerpen door de grootte en het aantal stijlen, panelen en sloten te kiezen.
  • Accessoires: Axelent biedt een breed scala aan accessoires die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de klant, zoals sloten en sensoren.
  • Automatisering: De deur kan worden aangepast met automatisch openen en sluiten.

 

Voordelen van de dubbele schuifdeur
Een van de belangrijkste voordelen van deze dubbele schuifdeur is dat hij zeer gebruiksvriendelijk is. De deur kan gemakkelijk worden geopend en gesloten, waardoor de kans op arbeidsongevallen afneemt. Bovendien heeft de deur een laag profiel en neemt ze weinig ruimte in beslag, waardoor ze zelfs in kleine ruimtes kan worden gebruikt. De deur is CE-gemarkeerd en voldoet daarmee aan de nieuwste veiligheidsnormen. Ze vereist minimaal onderhoud en verlaagt daardoor de kosten op de werkplek. Dankzij de robuuste en hoogwaardige constructie is deze dubbele schuifdeur een betrouwbare oplossing om mensen tegen machines te beschermen en de veiligheid op de werkplek te verbeteren.

Als u meer wilt weten over de schuifdeur, kunt u meer lezen in dit WP, of bekijk onze installatiefilm.

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Machinebeveiliging

Beveiligingsinnovaties door de eeuwen heen - Til je beveiliging naar een hoger niveau!

Ons dagelijks leven wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan situaties waarin veiligheid een...

Ontdek ons slimme en eenvoudige kliksysteem in onze digitale showroom Xperience

Modulariteit en doordacht ontwerp is wat X-Guard tot de best verkochte machinebeveiliging op de m...

Stootplint voor deuren kan je nu terugvinden in Axelent Xperience

De stootplint voorkomt ongelukken met kleinere voorwerpen die naar lagere niveaus vallen  

Onze nieuwe stootplint voor deuren

Stootplint past perfect bij onze producten voor machinebeveiliging en magazijnautomatisering 

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.