Stroomlijn de samenwerking met de functie voor delen

Op het gebied van veiligheidsoplossingen is samenwerking de sleutel tot het ontwikkelen van de meest efficiënte en effectieve systemen. De Safety Design tool van Axelent introduceert een revolutionaire functie voor delen, ontworpen om teamwerk te verbeteren en projectontwikkeling te stroomlijnen. Met deze functie kunt u uw projecten eenvoudig delen met collega's, partners en het Axelent Support team, zodat elk aspect van uw veiligheidsoplossing profiteert van de collectieve expertise en inzichten. 

Moeiteloos projecten delen en samenwerken 
Met Safety Design is het delen van je projecten net zo eenvoudig als het invoeren van een e-mailadres of het versturen van een directe link. Dit toegangsgemak zorgt ervoor dat teamleden, stakeholders en experten uw projecten naadloos kunnen bekijken en eraan kunnen bijdragen. Of u nu binnen uw organisatie werkt of de hulp inroept van het ervaren ondersteuningsteam van Axelent, dit programma faciliteert een samenwerkingsomgeving waarin veiligheidsoplossingen worden verfijnd en geoptimaliseerd. 
 
Aanpasbare toegang voor veilige samenwerking 
Axelent Safety Design begrijpt het belang van projectbeveiliging en -controle en stelt u in staat om specifieke lees- en schrijfrechten in te stellen voor elk gedeeld project. Deze functie zorgt ervoor dat u de toegang kunt aanpassen aan de samenwerkingsbehoeften van elk project. Bescherm uw ontwerpen op een veilige manier terwijl u productief teamwerk mogelijk maakt. 
 
Collectieve intelligentie benutten voor superieure veiligheidsoplossingen 
Samenwerken via Axelent Safety Design betekent meer dan alleen bestanden delen. Het gaat over het inzetten van de collectieve intelligentie van uw team en het benutten van de expertise van het ondersteunend personeel van Axelent om slimmere, effectievere veiligheidsoplossingen te ontwikkelen. Door rechtstreeks binnen de tool samen te werken, kunt u: 

  • Diverse perspectieven en expertise in uw project opnemen.
  • Snel potentiële problemen identificeren en aanpakken, dankzij de verschillende vaardigheden van uw team.
  • De efficiëntie en effectiviteit van uw veiligheidsoplossingen verbeteren door middel van gezamenlijke verfijning. 

Neem contact op met Axelent Support voor deskundige begeleiding 
Naast interne samenwerking, opent de deelfunctie van het programma de deur naar ongeëvenaarde ondersteuning en begeleiding door Axelent's team van veiligheidsexperts. Deel uw project met onze supportmedewerkers om inzichten, suggesties en meningen van experts te krijgen die de kwaliteit en veiligheid van uw oplossingen kunnen verhogen. Deze directe lijn naar professioneel advies zorgt ervoor dat uw veiligheidsontwerpen niet alleen voldoen aan de voorschriften, maar ook geoptimaliseerd zijn voor uw specifieke behoeften.  

Omarm de toekomst van samenwerking op het gebied van veiligheidsontwerp met Axelent, waar elk project een gezamenlijke inspanning is voor een veiligere werkomgeving.

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Kennis

Mensen buiten houden of robots binnen?

Om de juiste veiligheidsmaatregelen te kiezen, inclusief veiligheidshekken, is een grondige risic...

SAVE THE DATE - Axelent Safety Webinar 15 november om CET 11:00 uur.

Axelent Safety Webinar - "Nieuwe machineveiligheidsnormen en de machineregelgeving". 

SAVE THE DATE - Axelent Safety Webinar 8 juni om CET 11:00 uur

Het onderwerp is "Van risicobeoordeling tot de keuze van beveiligers". 

SAVE THE DATE - Axelent Safety Webinar 25th of October at CET 11:00 am

The topic is “How industrial barriers help ensure safe traffic”

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.