X-Protect aanrijdbeveiliging is uitgebreid getest om de prestaties te garanderen

X-Protect van Axelent is niet alleen een innovatieve oplossing voor aanrijdbeveiliging, maar ook een product dat strenge testprocessen heeft ondergaan. In Axelent's ultramoderne testfaciliteit is X-Protect onderworpen aan uitgebreide tests om de betrouwbaarheid en effectiviteit in echte werkomgevingen te garanderen. Met behulp van werkelijke krachten en gewichten is het product getest onder omstandigheden die levensechte botsscenario's nabootsen. 
Veiligheid door wetenschap

Tijdens het ontwerp- en testproces is X-Protect onderworpen aan geavanceerde simulatietests, waaronder complexe computermodellen. Deze tests zijn ontworpen om een gedetailleerd inzicht te krijgen in hoe X-Protect zich gedraagt bij verschillende soorten botsingen en belastingen. Deze wetenschappelijke methodologie zorgt ervoor dat X-Protect aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet. 

Aanpassing aan gezondheids- en veiligheidsvereisten

Het vermogen van X-Protect om aan de eisen van verschillende werkomgevingen te voldoen en deze te overtreffen, maakt het een ideale oplossing voor een verscheidenheid aan industriële en commerciële toepassingen. Of het nu gaat om magazijnen, productiefaciliteiten of andere gebieden waar bescherming tegen aanrijdingen nodig is, X-Protect biedt een veilige en betrouwbare oplossing. 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Aanrijbeveiliging

Axelent X-Protect - Een duurzame bescherming tegen impact

Axelent werkt voortdurend en actief om bij te dragen aan de wereldwijde duurzaamheidsdoelstelling...

Voordelen van Axelent's X-protect aanrijdbeveiliging systeem

X-Protect is Axelent's assortiment modulaire bescherming tegen impact en is de nieuwste toevoegin...

Wanneer moet je de Column Guard gebruiken?

Onze kolombeschermers zijn schokbestendig en beschermen de pilaren van je faciliteiten 

Wat u kunt doen om de verkeersveiligheid ter plaatse te garanderen

Maak een plan dat de verkeersstroom op uw site schetst.   

Axelent Xperience

Bezoek onze virtuele showroom en ervaar onze producten de juiste omgeving.

In onze virtuele showroom krijg je het hele Axelent gamma op de juiste omgeving, van overal ter wereld. Ontdek onze producten Ontdek meer door op de producten te klikken. Lees een artikel, bekijk een film en leer meer over Axelent.