Wat u kunt doen om de verkeersveiligheid ter plaatse te garanderen

Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om de verkeersveiligheid ter plaatse te garanderen. Hier volgen enkele voorbeelden om u in die richting te leiden: 

  • Ontwikkel een verkeersmanagementplan: Maak een plan dat de verkeersstroom op uw terrein schetst, inclusief aangewezen parkeerplaatsen, voetgangerspaden en laad- en loszones.
  • Gebruik borden en markeringen: Markeer duidelijk rijbanen, voetpaden en gevaren met borden en markeringen om bestuurders en voetgangers de weg te wijzen.

  • Zorg voor training en opleiding: Train alle werknemers en bezoekers over verkeersveiligheidsregels en voorschriften, waaronder snelheidslimieten, stoppen op kruispunten en voorrang verlenen aan voetgangers.

  • Verkeersregels handhaven: Handhaaf de verkeersregels en voorschriften om naleving te waarborgen en ongevallen te voorkomen.

  • Gebruik verkeersremmende maatregelen: Implementeer verkeerskalmerende maatregelen zoals verkeersdrempels, rumble strips en chicanes om het verkeer te vertragen en het risico op ongevallen te verminderen.

  • Onderhoud voertuigen en apparatuur: Zorg ervoor dat alle voertuigen en apparatuur die ter plaatse worden gebruikt goed worden onderhouden en in goede staat verkeren om mechanische storingen te voorkomen die ongevallen kunnen veroorzaken.

  • Voer regelmatig veiligheidsaudits uit: Voer regelmatig veiligheidsaudits uit om potentiële gevaren op te sporen en corrigerende maatregelen te nemen om ongevallen te voorkomen.

Door deze maatregelen toe te passen, kunt u de veiligheid van alle personen op uw site helpen garanderen en het risico op ongevallen verminderen.

Klik voor meer informatie over ons stootbeveiligingssysteem.

 

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en Aanrijbeveiliging

Wanneer moet je de Column Guard gebruiken?

Onze kolombeschermers zijn schokbestendig en beschermen de pilaren van je faciliteiten 

Waar plaatst u aanrijdbeveiligingen?

Hier zijn enkele specifieke locaties waar impactbarrières vaak worden geplaatst

Wat de uitdaging ook is, onze impactbescherming is gemaakt om ze aan te kunnen

We hebben jaren aan ontwikkeling besteed om ervoor te zorgen dat onze producten alle verwachtinge...

De veiligheidsoplossingen van Axelent in elke denkbare situatie  

Het resultaat van zorgvuldige keuzes, lokale leveranciers en een lange productlevenscyclus.

Axelent Xperience

Bezoek onze virtuele showroom en ervaar onze producten de juiste omgeving.

In onze virtuele showroom krijg je het hele Axelent gamma op de juiste omgeving, van overal ter wereld. Ontdek onze producten Ontdek meer door op de producten te klikken. Lees een artikel, bekijk een film en leer meer over Axelent.