Sla een slag voor een goed doel

Het Tappra barn-golftoernooi is een evenement dat elk jaar wordt georganiseerd op Hooks GK in Zweden. Achter het evenement staan lokale bedrijven met charitatieve instelling Tappra barn (dappere kinderen). Samen zamelen ze geld in voor kinderen die het zwaar hebben in het leven.

Tappra Barn Golfen)

 

 

De golfdag in Hook is een grote gebeurtenis die ca. 200 spelers en net zo veel bedrijven aantrekt. De wedstrijd wordt gepresenteerd door ijshockeyspeler Johan Davidsson, (HV71), golfprofessional Pelle Edberg en Karin Frick, programmaleider van sportprogramma’s.

De spelers voor Axelent waren Emil Rask, Marcus Claesson en Daniel Filipsson. Ook ijshockeylegende en ex-bondscoach Bengt-Åke Gustafsson heeft meegedaan. 

Naast de opbrengst van de startkosten werden tijdens het diner die avond ook waardevolle artikelen geveild. Van gesigneerde ijshockeystick tot drivers van bekende golfers. Het doel was om 500.000 Zweedse kronen in te zamelen, wat dan ook ruimschoots werd gehaald!

Tappra barn is een vrij kleine, maar wel effectieve charitatieve instelling met als doel om op lokaal niveau kinderen met uitdagingen in hun leven te helpen. Voor de regio Jönköping houdt dit onder andere in dat het Kinder- en jongerenziekenhuis en de Kinder- en jeugdpsychiatrie (BUP) van Ryhov in Jönköping worden ondersteund.

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.