Nieuwe slimme poort de oplossing bij ruimtegebrek

Een veelvoorkomend probleem dat wij tegenkomen is de vraag naar poorten met een grote opening zonder bovenrails. De poort moet “weggetoverd” kunnen worden in open stand en niet veel ruimte innemen. Er is meestal geen ruimte voor lange schuifdeuren of brede deurbladen wanneer bijv. metaalplaten of ander materiaal in een geautomatiseerde cel in - en uitgevoerd worden.

Smart Port Vid Platsbrist)

 

 

 

Nu kunnen we eindelijk een compacte oplossing presenteren! Voor X-Guard hebben we een gecombineerde slag-en schuifdeur ontwikkeld die op een compacte manier een opening tot wel 4 meter biedt. Hier krijg je de voordelen van beide poortuitvoeringen in één en hetzelfde model!

Het deurblad neemt niet meer ruimte in dan een eenvoudige slagpoort in open stand. Er is geen bovenrails nodig en daarmee is er niets dat blokkeert in verticale richting. Deze poort fungeert ook uitstekend wanneer er meer hoogte nodig is voor de gaaspanelen van de machinebeveiliging. 

Als accessoire is er een speciaal ontworpen, flexibele kabelgoot voor de toevoer van een eventuele veiligheidsschakelaars.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.