Nieuw partnerschap voor Axelent Italië

New Partnership For Axelent Italy)

 

 

Axelent Italië smeedt tijdens haar constante groei op de Italiaanse markt, partnerschappen met jonge en dynamische bedrijven. Een voorbeeld is PRISMA sas. Ze zijn gespecialiseerd in de automatiseringssector, ontstaan uit de wens om in te spelen op de behoeften van klanten en om hun ideeën te integreren om het beste resultaat te behalen. PRISMA sas heeft tientallen jaren ervaring met toepassingen zoals koelkamermachines en automatiseringen voor spuitgieten.

Axelent's ervaring op het gebied van veiligheid en onze slimme en robuuste oplossingen, gecombineerd met de vaardigheden en innovatieve ideeën van onze klanten vormen de perfecte combinatie. Het vinden van deze synergieën is een belangrijk onderdeel van ons werk om onze doelen te bereiken.

Foto: Een cel bewerkt aandrijfassen om ze in een machine te brengen voor warmtebehandeling.

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.