Mikael poogt meer deelname te stimuleren via de Axelent Group

Afgelopen december nam Mikael Ström zijn functie op als productmanager bij Axelent. Wat houdt het in en hoe is het de eerste paar maanden geweest? X-News zocht hem op om meer te weten te komen over ons nieuwste teamlid.

Wat deed u voor u naar Axelent kwam?

Ik werkte in de verkoop, marketing en klantondersteuning in de productiesector, gedurende meer dan 20 jaar. Mijn focus ligt altijd op het product en de gebruiker en ik merk dat ik vaak een tussenpersoon ben. Ik vind dat werken in meerdere functies, zowel nationaal als internationaal, goed voor me is geweest. Het heeft me een breed begrip van zaken gegeven. Als persoon ben ik een goede luisteraar en zie ik mogelijkheden voor verbetering. Ik ben altijd bereid geweest om een extra inspanning te leveren voor klanten.

Mikale Strom Axelents New Product Manager

 

 

Wat is uw rol bij Axelent en wat houdt het eigenlijk in?

Product Manager met de verantwoordelijkheid om de productafdeling van het bedrijf te leiden en te ontwikkelen. Mijn hoofdtaak is om 'verantwoordelijkheid op te nemen' van onze producten gedurende hun hele levensduur. Dit houdt ook verbetering van de processen en werkmethoden in alle afdelingen in bij de behandeling van onze producten. Ik geloof sterk in participatie en zal er hard aan werken om dit te verbeteren, zowel intern als extern. Dit betekent nauw samenwerken met onze kantoren over de hele wereld om hen meer te betrekken. Het is belangrijk dat ze voelen dat ze deel uitmaken van dingen en dat ze de ontwikkelingen in een vroeg stadium kunnen beïnvloeden.

Wat zijn uw indrukken van het bedrijf op basis van uw eerste drie maanden?

Het was echt leuk. Axelent is een bedrijf dat vooruit denkt en waar veel sterk gemotiveerde mensen werken. Ondanks dat het een groot bedrijf is, is de besluitvorming gestroomlijnd en is de teamgeest aanstekelijk.

Mikael Strom In The Showroom)

 

 

Welke synergieën probeert u te creëren in uw werk?

Bijdragen aan een organisatie waarin iedereen zich deelachtig voelt aan het dagelijkse werk. Ik hoop een efficiënte en projectmatige aanpak te kunnen bevorderen. Ik wil bijdragen aan kosteneffectieve producten, onder meer door de productmix van Axelent te stroomlijnen.

Hoe ziet een normale werkdag eruit?

Het varieert veel, maar ik werk met berekeningen aan onze verschillende projecten en ik houd alle andere afdelingen op de hoogte. Het kan gepaard gaan met vergaderingen om nieuwe producten te bespreken met de ontwerpers en mensen die werken aan de bouw of het kan nieuw marketingmateriaal behelzen met de interne teams.

Waarom zou u Axelent aanbevelen?

Omdat er een wil is in het bedrijf, zoals die bij mij aanwezig is, om een extra inspanning te doen voor de klant. Bovendien is natuurlijk snelheid en korte doorlooptijden iets dat het hele bedrijf kenmerkt.

5 "vluggertjes' met Mikael Ström

Stad of platteland?
Platteland.

Activiteit of ontspanning?
Activiteit.

Uit eten of thuis?
Uit eten.

Favoriete plek?
Op een klif aan zee in Terrigal, New South Wales in Australië, bezig een boek te lezen. Of in een bos terwijl ik mijn honden train.

Verborgen talent?
Ik heb een marathon uitgelopen.

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.