Laatste wedstrijd van het seizoen

Axelent Kombination Sponsrar Nordisk Kombination)

 

 

Nordic Combined

Het laatste toernooi voor dit seizoen van de Nordic Combined World Cup vond plaats op 16 en 17 maart in Schonach in Duitsland. De wedstrijd in Schonach is gebaseerd op een lange traditie van meer dan 50 jaar en staat bekend als een van de thuisarena’s voor de wedstrijden in Nordic Combined. De ambassadeur van Axelent GmbH, Johannes Rydzek, eindigde het seizoen met een uitstekende vierde plaats. Tijdens het WK in Oostenrijk in februari won hij ook zilver, zijn twaalfde wereldkampioenschapsmedaille!

 


Axelent GmbH is sponsor van Nordic Combined.

 


De eerste wedstrijd werd gewonnen door Bernhard Gruber (nr. 4) uit Oostenrijk. Op dag 2 won Jan Magnus Riiber (geel vest) uit Noorwegen, die ook het WK won.

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.