Jonge meid verder naar OS-kwalificatie skateboarden

Felicia Jakobsson Falkenberg)

 

 

Toen de skatewedstrijd Betoncup dit jaar van start ging was Axelent hoofdsponsor van het evenement. De eerste van in totaal vijf wedstrijden vond op 19 mei plaats in Värnamo en de vereniging SkateVärnamo had voor het derde jaar de eer om het evenement te organiseren. 80 deelnemers uit het hele land hebben meegedaan en de tienjarige Felicia Jakobsson uit Falkenberg viel in het bijzonder op.

Felicia won haar klasse en mocht door naar de internationale wedstrijd Dew Tour, die wordt georganiseerd in Long Beach, Californië. De wedstrijd geldt als kwalificatie om deel te nemen aan de Olympische spelen in Tokyo in 2020, waar skateboarden voor de eerste een tak van sport zal zijn.

Lees meer over Felicia en de wedstrijd in Californië in het volgende nummer van X-News.

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.