Inspirerend seminar over machineveiligheid

Machineveiligheid en risico-analyses hoeven niet ingewikkeld of saai te zijn. Axelent ProfiServices, onderdeel van Axelent GmbH, staat bekend om zijn goed bezochte seminar over dit onderwerp, dat wordt geleid door veiligheidsexpert Matthias Schulz.

Schulz Matthias)

 

 

Matthias Schulz heeft ruime ervaring en kennis van machineveiligheid en begeleidt de deelnemers op een gemakkelijke en onderhoudende manier door het seminar heen. Het seminar wordt tweemaal per jaar gehouden op het kantoor van Axelent GmbH in Stuttgart en de plaatsen zijn altijd snel vergeven.

Het volgende seminar zal in november worden gehouden. De onderwerpen die dan in focus staan zijn risicoanalyse en veiligheidstechnologie met betrekking tot de machine- en EU-machinerichtlijnen.

U kunt zich aanmelden bij Axelent GmbH op sales@axelent.de

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.