Hygiënische Z-Trays

Hygienic Z Trays From Axelent)

 

 

Daniel Filipsson Axelent AB

 

We hebben één van de grootste series hygiënische kabelgoten toegevoegd aan het X-Tray-assortiment. We noemen het Z-Tray en heeft een groot aantal voordelen.

Een gesloten ontwerp dat het mogelijk maakt om kabels vrij te laten lopen zonder verbindingen, wat allround schoonmaken van de kabels mogelijk maakt.

• Geen kabelbinders nodig. Kabelbinders zijn beruchte verzamelaars van vuil, breken soms en vallen in de voedselverwerking.

• Het standaard assortiment verbindingen, bevestigingen en beugels van X-Tray kan natuurlijk worden gebruikt met de Z-Tray

Op zoek naar de veiligste en meest hygiënische installatie in de voedings- en farmaceutische industrie? Zoek dan niet verder: Z-Tray.

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.