Grote opening van de nieuwe bedrijfsruimtes bij Axelent Australia

Axelent Australia is onlangs naar een groter pand verhuisd om te voorzien in een betere klantenservice en een groter assortiment Axelent-producten. We hebben Drew Hoxey, Sales Director, gevraagd om ons meer te vertellen over de grote opening en het bedrijf in het algemeen.

New Premises At Axelent Australia)

 

 

Welke producten verkoopt u?

“We focussen vooral op X-Guard machinebeschermingen en het X-Tray kabelrouteringssysteem. De laatste toevoeging aan ons assortiment zijn de McCue beveiligingsproducten van Axelent Safe-X.”

Hoeveel medewerkers hebt u op het bedrijf?

"We hebben twee verkopers in Adelaide en één in New South Wales. We hebben plannen om uit te breiden met een ander pand in Victoria in 2019. Het kantoor in Adelaide heeft twee medewerkers die voor verkoopondersteuning en distributie zorgen. We hebben ook twee deeltijdse medewerkers (administratie, boekhouding en marketing)."

Met welke sectoren werkt u?

“Productie, robotica, magazijnbeheer, elektrotechniek, voedingsmiddelenindustrie en landbouw. De nieuwe groeisector voor ons in 2019 is voetgangersbescherming in magazijnomgevingen."

Grand Opening Axelent Australia

 

 

Je hebt onlangs een grote opening georganiseerd voor het nieuwe kantoor en magazijn. Hoe was het evenement?

“De grote opening was een groot succes. We zijn erin geslaagd ons hele assortiment producten te presenteren dat we nu kunnen op voorraad houden voor Australië en Nieuw-Zeeland. We hadden gasten uit alle staten in Australië en uit Nieuw-Zeeland. De gasten waren een mix van klanten en distributeurs. We hadden ook gasten van het hoofdkantoor in Zweden Export Manager Stefan Axelsson hielp bij het doorsnijden van het lint."

Nu het nieuwe magazijn er is, wat heeft de toekomst in petto?

“Het nieuwe pand geeft ons de mogelijkheid om de business en de verkoop in Australië en Nieuw-Zeeland te doen groeien, door het bijhouden van grotere voorraden evenals een uitgebreider gamma van de Axelent producten."

FEITEN ADELAIDE

Bevolking
1.316.779 (2015)

De stad werd gesticht in 1836 door kolonisten en wordt soms de Stad van Kerken genoemd wegens de talrijke kerken die er zijn.

Het gebied staat bekend om zijn wijngaarden, waarvan de bekendste zich in Barossa Valley bevindt. Adelaide heeft een mediterraan klimaat met temperaturen van 44 graden in de zomer en 15 in de winter.

Adelaide is de thuisbasis van het kantoor en magazijn van Axelent Australia, maar de producten worden in heel Australië en Nieuw-Zeeland verkocht.

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.