Axelent maakte deel uit van de Safety Plaza op INDUMATION

Begin februari was Axelent aanwezig op de INDUMATION beurs in Kortrijk Belgium. De beurs is sinds vorige keer, in 2017, gegroeid en is snel aan het uitgroeien tot een belangrijk forum in de Benelux.

Axelent Benelux And Safety Plaza)

 

 

Samen met onze Belgische SafetyPlaza-collega's ASO Safety, Bechhoff, D & F, Euchner, Leuze Electronic en RDL Engineering vulden we een stand van 10x8m op deze belangrijke automatisatiebeurs die elke twee jaar wordt georganiseerd.

Zoals gewoonlijk waren het X-Guard-machinebeschermingsysteem en het X-Tray kabelrouteringssysteem te zien in de Axelent-stand. Voor deze beurs werd een inspanning gedaan om het Safe-X-assortiment te demonstreren. Veel van de McCue producten waren heel zichtbaar in de stand.

FEITEN INDUMATION

Trefpunt
Kortrijk Xpo, Belgium

Exposanten
220

Bezoekers (2019)
10.414

Website
www.indumation.be

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.