Axelent in exclusieve samenwerking met Ahlsell

Axelent kan met trots een exclusieve samenwerking presenteren met Zweeds groothandelsbedrijf Ahlsell. Sinds februari dit jaar is het productassortiment X-Tray verkrijgbaar via de verkoopkanalen van Ahlsell. Op deze manier kan Axelent nog snellere leveringen van kabelgoten aanbieden aan de markt.

Samarbete Med Ahlsell)

 

 

Axelent heeft gedurende lange tijd de ambitie gehad om zijn klanten kabelgoten aan te bieden, de onweerlegbaar beste logistieke oplossing. Het idee is om ervoor te zorgen dat professionele gebruikers met snelle leveringen het juiste product krijgen, op de juiste plaats én op het juiste tijdstip. Professionals eisen vaak dat de bestelde producten de volgende dag al worden geleverd.

Ahlsell kan de beste logistieke oplossing bieden

Axelent heeft zich gerealiseerd dat het een voordeel is om kabelgoten te distribueren via een groothandel. Op die manier krijg je een fungerende logistiek en kun je voldoen aan de eisen van de markt aan snelle leveringen en beschikbaarheid. Ahlsell kan een groot en breed assortiment aanbieden. De groothandel is met name gericht op de industriële sector, en dat past goed bij de kabelgoten van Axelent. Ahlsell heeft ongeveer 240 winkels en drie centrale magazijnen en distributie door heel Scandinavië en Estland, Polen en Rusland.

 

Hoop op meer omzet

Axelent is zeer trots op de samenwerking met Ahlsell. Mattias Darmark, Salesmanager Scandinavië:
”Wij gaan ons vooral concentreren op het bewerken van de Zweedse markt, zodat Ahlsell een grotere omzet realiseert en nieuwe klanten krijgt die de producten van Axelent via hen gaan kopen. Wij hopen dat we heel snel hun volume en verkoop kunnen verhogen.”

 

Axelent wil productontwikkeling in branche leiden 

Binnen de branche wil Axelent een leidende rol gaan spelen op het gebied van productontwikkeling en het beste aanbod op de markt aanbieden. X-Tray is een eenvoudig assortiment, dat echter door zijn breedte zeer aanpasbaar en functioneel is binnen verschillende branches. Daniel Filipsson, productmanager voor X-Tray:
”Onze focus lag eerst alleen op kabelgoten voor de elektriciteitsbranche, tegenwoordig richten we ons meer op de industrie. We hebben een grote product-focus en ontwikkelen en passen het assortiment aan volgens de unieke wensen van elke branche.”  

 

Het X-Tray-assortiment van Axelent is verkrijgbaar bij ahlsell.se

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.