Axelent around the world

Axelent Australia Pa Auspack)

 

 

 

Axelent Australia lanceerde nieuwe artikelen op AUSPACK 2019

Axelent Australia heeft onlangs deelgenomen aan Auspack, de grootste vakbeurs voor verpakking en verwerking in Australië. Tijdens de vierdaagse beurs lanceerde Axelent Australia het nieuwe assortiment aanrijbescherming.

In de drukbezochte stand konden de bezoekers zowel de machinebescherming als het nieuwe assortiment aanrijbescherming van nabij bekijken en onderzoeken.

De reactie van de bezoekers was positief en velen constateerden dat er hoge kosten gemoeid gaan met het repareren en herstellen van schade die optreedt in productie en magazijnen. Iets dat aanrijbescherming kan voorkomen. Axelent Australia kijkt ernaar uit om ook de volgende keer wanneer de beurs wordt gehouden in 2021 weer te exposeren!

Axelent Italy Lamiera

 

 

 

Lamiera

15-18 mei 2019 | Italië

In mei heeft Axelent Italy Srl deelgenomen aan Lamiera, die in Milaan wordt gehouden. Lamiera is een van de grootste internationale evenementen op het gebied van machinewerktuigen, snijtechnologie, vervorming, bewerking, maar ook automatiserings- en robotica-oplossingen. In de stand waren onder andere X-Guard en het nieuwe assortiment beveiligingsproducten te zien. Deelname aan de beurs heeft het voor Axelent mogelijk gemaakt om zich beter op de Italiaanse markt te vestigen.

Intralogistex Show)

 

 

 

Intralogistex Show 2019

26-27 februari 2019 | Coventry, Engeland

Axelent Ltd was weer aanwezig als exposant op de Intralogistex beurs, die in februari werd gehouden. Het is het tweede jaar op rij dat Axelent Ltd deelneemt aan deze relatief nieuwe vakbeurs die elk jaar groter wordt. De beurs was een groot succes met fantastische mogelijkheden om te praten met nieuwe en bestaande klanten. Axelent Ltd wil graag iedereen bedanken die tijdens de beurs een bezoek aan de stand heeft gebracht.

National Manufacturing Supply Chain

 

 

 

National Manufacturing Supply Chain

17 januari 2019 | Dublin, Ierland

Axelent Ltd heeft voor de eerste keer deelgenomen aan deze beurs in Ierland. Dit was een fantastische kans voor Axelent om veel nieuwe klanten te introduceren. De beurs was een groot succes en genereerde veel nieuwe contacten. Axelent Ltd kijkt ernaar uit om Ierland binnenkort weer te bezoeken!

Promat Show)

 

 

 

Axel te zien op Promat Show 2019

8-11 april 2019 | Chicago, VS

Axelent Inc. nam met een duizendtal andere exposanten deel aan de Promat Show 2019; een van de grootste productie- en leveranciersbeurzen in Noord-en Zuid-Amerika. De beurs wordt gehouden om het jaar gehouden in McCormick Place in Chicago en Axelent was voor de zesde keer aanwezig.

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.