Axelent around the world

Beurzen en evenementen over de hele wereld.

Technical Conference Burgos)

 

 

 

Technische conferentie in Burgos

Een technische conferentie over apparatuurveiligheid vond plaats op 5 juni in Burgos. Het evenement werd georganiseerd door Axelent, samen met Elektra, gespecialiseerd in de distributie van elektrische apparatuur, en Pilz, toonaangevend in automatiseringstechnologie. De twintig deelnemers waren klanten uit verschillende delen van het bedrijfsleven van Burgo.

De dag begon met een toespraak van Jesús García, hoofd van de afdeling machineveiligheid van Grupo Elektra, over regels met betrekking tot machineveiligheid. Axelent en Pilz demonstreerden nieuwe producten uit hun assortiment, evenals oude favorieten. Daarna hadden de aanwezigen de gelegenheid om hun vragen aan de sprekers te stellen.

Trade Fair Bilbao

 

 

 

Tentoonstelling in Bilbao

Axelent Spanje nam deel aan Subcontratación 2019 in Bilbao afgelopen juni. De stand bleek populair en trok veel bezoekers. Zoals altijd werden de uitgebreide assortimenten van afschermings- en veiligheidsproducten tentoongesteld. X-Guard, X-Tray, SafeStore en X-Store waren allemaal te zien. Axelent gebruikte de gelegenheid ook om de McCue-bolders, beschermingsbalken en andere producten te presenteren. Ze vormen de perfecte aanvulling op de rest van het programma en zorgen ervoor dat Axelent een end-to-end beveiligings- en veiligheidsoplossing levert voor industriële en distributieomgevingen.

 

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.