Axelent AB krijgt nieuwe sales manager

De allerlaatste toevoeging bij Axelent AB is de nieuwe salesmanager voor Scandinavië; Mattias Darmark. Met ervaring op het gebied van verkoop en een visie om de aanhoudende groei verder te verbeteren, neemt Darmark nu het stokje over van Andreas Gotmark, die nu salesmanager Europa wordt.

Forsaljningschef Mattias Darmark

 

 

Wat deed je voordat je bij Axelent kwam werken?

Ik had hiervoor een functie als regionaal salesmanager in de bouwhandel, met voornamelijk Småland en Östergötland als verantwoordelijkheidsgebied. Daarvoor werkte ik als verkoopmanager Zweden bij een producent voor elektrisch gereedschap en weer daarvoor ook nog een ander bedrijf binnen de elektriciteitsbranche.


Welke titel heb je bij Axelent, en wat betekent dat in de praktijk?

Mijn baan bij Axelent houdt in dat ik de functie van Andreas Gotmark als salesmanager voor de Scandinavische markt overneem. Als salesmanager Scandinavië ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele assortiment van Axelent en ook voor de customer support en ons verkoopteam.

 

Wat zijn uw verwachtingen aan uw nieuwe werk?

Ik kijk er echt naar uit om aan de slag te gaan en de markt te leren kennen. De verkoop bij Axelent gaat goed, maar er is nog veel ontwikkelingspotentieel. Ik wil de bestaande klanten en samenwerkingsverbanden die we hebben werkelijk handhaven en verbeteren, maar zal me ook inzetten om manieren te vinden om nieuwe klanten aan te trekken en relaties op te bouwen. Axelent moet groeien en een nog groter marktaandeel behalen.


Wat is uw indruk van Axelent tot nu toe?

Geweldig! De indruk die ik tot nu toe heb gekregen is dat het prettig is, iedereen is aardig en er heerst een zeer goede sfeer. Iedereen hier wil graag en doet zijn best, dat is te merken! De meeste collega's vertellen dat er geen beperkingen zijn. Als je een goed idee hebt, dan voer je dat gewoon uit! Dat is leuk en creëert goede voorwaarden voor de verdere ontwikkeling van de organisatie.

 

Waarom vindt u dat klanten in zee moeten gaan met Axelent?

Omdat Axelent een totaalleverancier is! We hebben niet alleen machinebescherming, maar alles van aanrijbescherming, valbeveiliging tot kabelgoten enz. Wij produceren, leveren en ontwikkelen dit alles onder één dak. Dat geeft ons unieke mogelijkheden om ons aan te passen aan de wensen van onze klanten. Onze snelheid, kennis en niet in het minst bedrijfscultuur geven ons de voorwaarden zodat wij onze klanten de best mogelijke oplossing kunnen aanbieden. Bij Axelent streven we er altijd naar om beter te worden en we willen de beste in de industrie worden, zowel op het gebied van klanttevredenheid als kwaliteit!

 Axelent moet groeien en een groter marktaandeel behalen

Mattias Darmark, Salesmanager Scandinavië

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.