2019 is het jaar van de kansen!

Aanhoudend sterke prestaties door Axelent. Nu 2018 achter ons ligt, kunnen we vaststellen dat we negen achtereenvolgende jaren met groei achter de rug hebben. Dit succes is deels te danken aan de sterke opwaartse trend in de industrie in het algemeen, maar ook aan het feit dat we onze marktpositie hebben versterkt.

Axel Safety Agent 2019)

 

 

De sterke prestaties in 2018 zijn niet in de laatste plaats te danken aan het feit dat X-Guard de beste machinebeveiliging op de markt is. In combinatie met ons X-Tray kabeldraagsysteem zijn we in staat om een ongeëvenaarde oplossing te bieden. Ik durf ook beweren dat we ook de beste verkooporganisatie hebben en zeer effectieve marketing.

In 2018 bereikte onze wereldwijde verkoopcampagne op sociale media en internet mensen van overal ter wereld. Terugkijkend op een jaar van hard werken ben ik verheugd om te zien dat het allemaal zijn vruchten heeft afgeworpen met een sterke prestatie. We zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen. Hun betrokkenheid en feedback geeft me vertrouwen dat we bij dit begin van 2019 op de goede weg zijn.

Mats-Hilding-MD-Axelent-AB.jpg

 

 

Er wacht ons een veelbewogen jaar

2019 is het jaar van de kansen voor Axelent. Een sterke investeringsbereidheid van onze klanten in combinatie met een organisatie die zich in een competitieve toppositie bevindt, voorspelt veel goeds voor verder succes. Ons nieuwe logistieke centrum krijgt stilaan vorm en we kijken er naar uit om het in de loop van het jaar in gebruik te nemen. Op pagina 8 kunt u lezen over Mikael Ström, onze nieuwe productmanager. De nieuwe organisatie aan de productkant zal voor kwaliteit op alle niveaus zorgen en is iets waar ik sterk in geloof. Op pagina's 12-13 kunt u het laatste nieuws van Axelent Engineering lezen. Een nieuwe, speciale serviceafdeling betekent dat we onze klanten een snellere service kunnen bieden, en een bedrijfsovername zal ons PLM-platform tot één van de sterkste op de markt maken.

Voor Axelent is het volle kracht vooruit, dus houd uw ogen open in 2019, het jaar van de kansen!


Mats Hilding,
MD, Axelent AB

Mats Hilding signature

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.