Elfack beurs

Om de twee jaar wordt de grootste vakbeurs voor de elektriciteits- en energie-industrie in Scandinavië gehouden en 7-10 mei l.l. was het weer zo ver! Team X-Tray van Axelent was voor de eerste keer aanwezig om nieuwe producten te laten zien, bestaande klanten te ontmoeten, maar ook om nieuwe contacten te leggen.

Elfack Massan 2019)

 

 

Dit jaar was het eerste jaar dat Axelent op de beurs stond om het kabeldraagsysteem X-Tray te presenteren. Het succes was een feit, net als het aantal bezoekers in de stand. De belangstelling voor X-Tray was groot.

U kunt Axelent ook de volgende keer, in 2021, weer tegenkomen op Elfack! Als u niet tot die tijd wilt wachten, kunt u ons ontmoeten op de beurs Elmässan in Kista in Zweden in oktober.

Zou u liever X-News in PDF-formaat lezen?

Download X-News hier!

Gerelateerde artikelen

Meer hulpbronnen zoeken en 2019

Ervaar Axelent Veiligheidsontwerp

Bekijk onze nieuwe tekenapplicatie Axelent Safety Design - de eenvoudige manier om veiligheid te ontwerpen.

Ontdek de eenvoud met onze intuïtieve tekenapplicatie, perfect voor het moeiteloos ontwerpen van veiligheidslay-outs. Safety Design biedt een uitgebreid assortiment producten, van machineafschermingen tot voetgangersbarrières, voor alle aspecten van veiligheid in machines en magazijnen. Omarm een veiligere werkplek met Safety Design, waar veiligheid en eenvoud elkaar ontmoeten.